> VAREMÆRKER

Vores ambition er udelukkende at tilbyde produkter og apparatur af højeste kvalitet


DERMAPEN 4

Markedslededene Dermapen er et australsk mærke, som er blevet synonym med behandlingsformen microneedling. Hurtig, sikker og effektiv med fantastiske behandlingsresultater.

LÆS MERE >

FREEZPEN

En avanceret og effektiv kryopen, som med få sekunders behandling fjerne forskellige typer af godartede hudforandringer. Et perfekt supplement til andre behandlingsformer

LÆS MERE >

DP DERMACEUTICALS

Dp Dermaceuticals er en hudplejeserie, som er skræddersyet til anvendelse ved microneedling og til at give sikre resultater på forskellige hudstilstande før, under og efter Dermapen-behandlinger

LÆS MERE >


> DERMAPEN 4

Dermapen 4 er verdens første digitale microneedling-pen med bluetooth-forbindelse


Dermapen var de første, der udviklede en mekanisk microneedling-pen og satte dermed standarden for denne effektive behandlingsform.

Den seneste version Dermapen 4 har: bluetooth-forbindelse, kabelfri tilslutning,16 nåle og laver op til 1920 mikrokanaler i huden pr. sekund. Den har syv års garanti og et ergonomisk design med perfekt balance i hånden. Med Dermapen 4 kan man bl.a. behandle:

 • Anti-age
 • Ar
 • Akne
 • Pigmentering
 • Rosacea
 • Strækmærker
 • Hudens glans og fugtindhold

Dermapen 4's stærke motor, kapacitet og vibrerende funktion gør behandlingen næsten smertefri.


> FREEZPEN

Freezpen er en avanceret & effektiv kryobehandling, som fjerner godartede forandringer i huden


Med sin meget præcise applikatorspids fryser Freezpen udelukkende hudforandringen og ikke det omgivende sunde væv. Behandlingen er både hurtig og smertefri og kræver ingen rekonvalescens. Efter behandling dannes en lille sårskorpe, som læges og afstødes af sig selv i løbet af 10 dage.

Med Freezpen kan man behandle:

 • Pigmentering/leverpletter
 • Vorter
 • Kirsebærknopper
 • Dermatofibromer
 • Skin tags/hudflapper
 • Seborrhoisk keratose/gammelmandsvorter

Freezpen lades med kvæstofforiltepatroner på 8 eller 16 gram, som holder til 1,5 respektive 3 minutters effektiv frysebehandling.

En hudlæge skal på forhånd have kontrolleret, at hudforandringen kan godkendes til fjernelse med Freezpen


> DP DERMACEUTICALS

Dp Dermaceutical er en hudplejeserie, der er skræddersyet til anvendelse ved microneedling, og som giver gode resultater ved forskellige hudtilstande før, under og efter Dermapen-behandlinger


RENS / EKSFOLIERING

Dp Dermaceuticals produkter er produceret i USA og indeholder en nøje afvejet blanding af kemiske og naturlige ingredienser med henblik på at opnå sikre og effektive resultater

LÆS MERE >

SERUM / CREME

Under behandlingen tilpasses blandingen af de forskellige produkter til en individuel cocktail (mesoglide) til hver kunde for på den måde at understøtte microneedlingens selvlægende proces og optimere det endelige resultat

LÆS MERE >

EFTERBEHANDLING / SPECIALPRODUKTER

Dp Dermaceuticals skal anvendes under behandling, og kan ligeledes anvendes hjemme i den daglig hudplejerutine

LÆS MERE >


> RENS / EKSFOLIERING
Card image

Tri-Phase Cleanser

Et renseprodukt med tre forskellige konsistenser, som på en behagelig måde fjerner urenheder og make-up, også vandfast, uden at huden bliver irriteret tør eller stram. Den unikke opskrift går fra lotion over gele til at blive forvandlet til en rensemælk, når den kommer i kontakt med vand.

Nøgleingredienser: Risklidolie, Vindruekerneolie og Abrikoskerneolie

Card image

CLR Foam Cleanser

Skummende rengøring, ideelt til fedtet hud. Huden renses blidt uden at forstyrre barrierefunktionen. CLR Foam Cleanser beroliger inflammeret hud, reducerer overskud af talg og urenheder, forebygger tilstoppede porer og giver huden et klarere udseende.

Nøgleingredienser: NMF aminosyrer, Manuka-honning, Botanisk Salicylsyre  

Card image

Microderm Exfoliant

En mild og alsidig peeling med bambuspudder og AHA-syre, som eksfolierer huden og fjerner døde hudceller og urenheder. Kan bruges dagligt på grund af det milde indhold.

Nøgleingredienser: HylaFuse Complex™, Bambuspulver, Vindruekerneolie, Sheasmør, Aloe Vera og Agurkeekstrakt

Card image

CliniPrep

Denne hudrens er udviklet med henblik på at forberede til microneedling, kirurgiske indgreb, injektioner mv. Den er både skønsom og effektiv og dræber bakterier, sporer, virus, og svampe på bare få sekunder. CliniPrep er PH-neutral og svier eller prikker ikke på huden.

Nøgleingredienser: Hypokloritsyre


> SERUM / CREMER
Card image

Hyla Active

Et fugtgivende serum, som passer til både ældre, solskadet og tør hud samt sensitiv hud eller hud der har tilbøjelighed til akne. Hyla Active er inflammationshæmmende, dæmper rødme og fungerer fint som ekstra fugtgiver under dag- og natcreme.

Nøgleingredienser: HylaFuse Complex™, Zink, Vitamin B5

Card image

Antioxidant Cocktail

Et beskyttende og genopbyggende serum proppet med vitaminer og antioxidanter. Huden strammes op og får en mere jævn, klar og glansfuld tone. Produktet passer til alle hudtyper og kan anvendes dagligt under fugtgivere som Vitamin Rich Repair eller Skin Veneer.

Nøgleingredienser: HylaFuse Complex™, C-vitamin, Vitamin B3, rooibos, aloe vera, Argireline & Syn-Coll

Card image

Brite Lite

Et fugtgivende og lysnende serum med cremet konsistens, som giver huden glans, reducerer pigmentering, udjævner hudtonen og hæmmer pigmentering over tid. Det bedste resultat opnås ved daglig brug af Brite Lite sammen med solbeskyttelse.

Nøgleingredienser: Hylafuse Complex™, Lakridsrod, Kojisyre, Squalane, Resveratrol, Argireline & Syn-Coll

Card image

CLR Lotion

Dette produkt er tilpasset til genfugtning og balancering af uren problematisk hud med akne og tilstoppede porer. Ingredienserne er håndplukket for at reducere talgproduktionen, eksfoliere døde hudceller samt til at forebygge fremtidige udbrud.

Nøgleingredienser: Manuka-honning, Niacinamid, Salicylsyre, Oligopeptid-10, Mælkesyre, Planteekstrakter

Card image

Vitamin Rich Repair

En reparerende og beskyttende 24-timers creme, som bekæmper effekterne af frie radikaler. Vitamin Rich Repair styrker følsom hud og hud i ubalance, gør huden blød, smidig og elastisk.

Nøgleingredienser: HylaFuse Complex™,  Retinyl Acetate, Vitamin E, Neodermyl (kobberpeptid), Vindruekerneolie, Squalane, Resveratrol

Card image

Retinal Active

En aktiv natcreme med Retinaldehyd (den mest aktive form for A-vitamin uden receptpligt), passer til solskadet, ældet hud eller hud med tendens til akne. Mindsker fine linjer og giver en spændstig og fast hud. Hjælper cellefornyelsen og styrker hudbarrieren.

Nøgleingredienser: HylaFuse Complex™,  Retinaldehyd, Resveratrol, Mangosmør, Vindruekerneolie

Card image

Skin Veneer

Skin Veneer er en intensivt genfugtende 24-timers creme, der i sin sammensætning minder om hudens opbygning. Proteiner, peptider og kolesterol skaber sammen med botaniske ingredienser en beskyttelse, der har samme funktion som hudens egen barrierefunktion.

Nøgleingredienser: HylaFuse Complex™, Triglycerider, Squalane, Kolesterol, Peptider, Elektrolytter, Mælkesyre, Sodium PCA


> EFTERBEHANDLING / SPECIALPRODUKTER
Card image

MG HA35

Dette mesoglide tilfører maximal fugt med hele 35 mg Hyla Fuse Complex/ml.

Huden får et fugtboost, bliver fyldig og frisk og tørhedslinjerne forsvinder.

Nøgleingredienser: HylaFuse Complex, Vitamin B5, Calphasomes Technology (Hydroxyapatit), C Vitamin, Zink.

OBS! Anvendes kun under selve behandlingen.

Card image

MG HA35+

Til at genopfriske huden og forbedre alderstegn. Et vitaminboost som tilfører huden glød, og styrker hudens barrierebeskyttelse.

Nøgleingredienser: HylaFuse Complex, Calphasomes Technology (Hydroxyapatit), GGP (Geranylgeranylisopropanol),C vitamin, Retinaldehyd, Retinyl Palmitat, E vitamin, Zink.

OBS! Anvendes kun under selve behandlingen.

 

Card image

MG R.A.S

Til aldrende hud med rynker og linjer, samt behandling af strækmærker og ar. Med velkendte anti-age ingredienser, hjælper denne cocktail huden til en bedre elasticitet, mere jævn og fyldigere struktur med skøn glans.

Nøgleingredienser: HylaFuse Complex, Retinaldehyd, Kobberpeptider, Arigrelox, Centella Asicatica, Shiitake svamp.

OBS! Anvendes kun under selve behandlingen.

Card image

MG BL

MG BL (Brighten and Lighten) yder sit bedste på ujævn hudfarve med pigmentering. Huden opstrammes og får et mere klart udseende. Denne mesoglide beskytter også mod ydre stresspåvirkninger som forurening.

Nøgleingredienser: HylaFuse Complex, Lakridsrod, C vitamin, Kojic syre, Melbærris, Kobberpeptider

OBS! Anvendes kun under selve behandlingen.

Card image

MG CLR

Med en velsammensat blanding af ingredienser, som arbejder antibakterielt, helende og beroligende, hjælper MG CLR mod problemhud med akne, og hen imod en mere glansfuld og friskere hud. Reducerer inflammation, modvirker tilstoppede porer og bumser.

Nøgleingredienser: HylaFuse Complex, Oligo peptid 10, Niacinamid, Lakridsrod, Salisylsyre, Kojic syre, Pyruvic syre.

OBS! Anvendes kun under selve behandlingen.

Card image

ÜBER PRO

En kemisk peeling, som forbedrer hudens struktur, reducerer fine linjer og urenheder, udjævner hudtonen, giver glans og lysner pigmenteringer. PH-værdi 2,05. ÜBER PRO kan anvendes i kombination med Dermapen-behandling eller som enkeltstående behandling.

Nøgleingredienser: Mandelsyre 25%, Mælkesyre 5%, Resorcinol 5%, Pyrodruesyre 2%, Kojicsyre 2%

Card image

ÜBER MD

En professionel peeling med medicinsk styrke (PH-værdi 0,8), specielt udviklet til forbedring af resultater ved behandling af grov hud med ar, dybe rynker samt pigmenteringer. Mindsker hyperpigmentering og udjævner hudtonen.

Nøgleingredienser:  TCA (trikloreddikesyre) 35%, Capryloyl Salicylsyre, Salicylsyre, Pyrodruesyre, Fenolsyre, Retinaldehyd

Card image

Cover Recover

Beskyttende post-operativ foundation med SPF 30, specielt udviklet til påføring efter microneedling, laser- eller kirurgisk behandling. Cover Recover findes i 10 nuancer med en dækningsgrad fra let til et fuldt dækkende resultat (også tatoveringer).

Nøgleingredienser: HylaFuse Complex™, A- og C-vitamin, Probiotika, Kobberpeptider, Titandioxid, Zinkoxid

Card image

SSSCar

Behandler svag, arret hud, sådan at den læger hurtigere, og så rødme og misfarvninger reduceres. Ar og strækmærker bliver synligt blødere og udjævnet. SSSCAR kan anvendes umiddelbart efter microneedling, kosmetisk eller medicinsk behandling. Klistrer ikke og optages hurtigt i huden.

Nøgleingredienser: Bivoks, Zink, Kisel

Card image

Hyla Active 3D Mask

Denne kølende og genfugtende maske anvendes altid efter nålning i Dermapen-behandlingen, hvor den dæmper rødme og hjælper til med at berolige huden. Masken indeholder styrkende og genopbyggende ingredienser, som medvirker til yderligere at effektivisere behandlingens resultat.

Nøgleingredienser:  HylaFuse Complex™, Kobberpeptider, Magnesium, Vitamin B5, Aloe Vera, Pilebarksekstrakt, Lakridsrodsekstrakt

Card image

Hyla Active Sculptured Neck & Décolleté Mask

Maske tilpasset til hals og dekolleté bruges altid efter nålning i  Dermapen-behandlingen, hvor den dæmper rødme og hjælper til med at berolige huden. Masken indeholder styrkende og genopbyggende ingredienser, som yderligere effektiviserer resultatet af behandlingen.

Nøgleingredienser: HylaFuse Complex™, Kobberpeptider, Magnesium, Vitamin B5, Aloe Vera, Pilebarksekstrakt, Lakridsrodsekstrakt

Card image

Brite Lite 3D Sculptured Mask

Denne maske giver masser af fugt og glans og anvendes i Dermapen-behandling mod pigmentering og akne. Den lysner, reducerer eksisterende og forebygger kommende pigmentering. Som hjemmeprodukt er den perfekt at anvende til ekstra glød til huden.

Nøgleingredienser: Kojicsyre, Hyaluronsyre, Peptider, SOD (superoxiddismutase)

Card image

R.E.R - Rapid Eye Restore Mask

Effektiv og let kølende maske, som lægger sig som et genfugtende klæde under øjnene. Masken har let drænende effekt, styrker blodkar og udglatter tørhedslinjer. Huden føles vitaliseret, fugtmættet og spændstig.

Nøgleingredienser: Hyla Fuse Complex™, Aescin, Peptider, Lakridsrodsekstrakt, Centella Asiatica, Probiotika

Card image

Hyla Active Hand Pampering Mask

Disse intensivt fugtende masker til hænderne er udviklet til at give den udsatte hud på håndryggen ekstra omsorg og pleje. De indeholder styrkede og genopbyggende ingredienser, hvilket yderligere effektiviserer resultatet af Dermapen-behandlingen.

Nøgleingredienser: HylaFuse Complex™, Kobberpeptider, Magnesium, Vitamin B5, Aloe Vera, Pilebarksekstrakt, Lakridsrodsekstrakt

Card image

LUMAFUSE HYDROGEL SHEET MASK

LUMAFUSE Hydrogel Sheet Mask er specielt udviklet til at anvendes i kombination med Dp Dermaceuticals L.E.D. FACE. Den giver LED lysets fotoner mulighed for at trænge igennem hydrogelen og derigennem forbedre absorptionen af ingredienserne samt lysets gavnlige effekter.

Nøgleingredienser: hyaluronsyra, niacinamid, lakritsrodextrakt, perlextrakt

Card image

L.E.D. FACE

Dp Dermaceuticals L.E.D. FACE er en innovativ, bærbar maske til brug på både klinikken og derhjemme. Masken har rødt lys og nær infrarødt lys, som med intet mindre end 66 dioder giver synlige resultater i huden. De fleste kliniske studier bekræfter den gode effekt af rødt samt nær infrarødt lys har på huden.

Udover at understøtte resultaterne i huden efter professionelle behandlinger, giver masken følgende gode effekter: øget blodcirkulation og elasticitet, dæmpet rødme og minimering af fine linjer og rynker gennem øget kollagenproduktion.

Card image

L.E.D. NECK & DÉCOLLETÉ

Dp Dermaceuticals L.E.D. NECK & DÈCOLLETÈ er en innovativ, bærbar maske tilpasset til hals og dekolletaget

til brug på både klinikken og derhjemme. Masken har rødt lys og nær infrarødt lys, som med intet mindre end 54 dioder giver synlige resultater i huden. De fleste kliniske studier bekræfter den gode effekt af rødt samt nær infrarødt lys har på huden.

Udover at understøtte resultaterne i huden efter professionelle behandlinger, giver masken følgende gode effekter: øget blodcirkulation og elasticitet, dæmpet rødme og minimering af fine linjer og rynker gennem øget kollagenproduktion.