Spring til hovedindhold Skip to footer

Kontakt os

Vi er her for dig! - vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig

LENE MELDGAARD

Lene grundlagde MMSkincare efter at være kommet i kontakt med hudplejebranchen ved et rent tilfælde. Er egentlig økonom, men har gennem årene lært en hel del om hud, hudplejeprodukter og hudplejeapparatur. Og - ikke mindst – om, hvad der virker, og hvad der ikke virker.

"Jeg arbejder udelukkende med ’best in class’-mærker, kun det bedste er tilstrækkeligt godt for MMSkincare. Vi stiller krav til vores leverandører, så vi kan tilbyde det bedste på markedet. Vi er til på grund af tilfredse kunder, og det prøver vi at huske på hver dag.”

Kontakt Lene vedr. Dermapen, Freezpen, startpakke og øvrige generelle spørgsmål.

lene@mmskincare.se
Telefon: +46 (0)8 22 88 22

NINA REUTERCRONA

Nina arbejder hovedsageligt med markedsføring og PR for MMSkincare. Nina har tidligere arbejdet som skønhedsjournalist og senest som PR-konsulent på det svenske PR-bureau Presskontakterna, hvor Nina var ansvarlig for en række skønhedsplejemærker indenfor både detail och salon.

"Jeg er en skønhedsnørd, som brænder for god hudpleje og skønhedsbehandlinger, som giver resultater. At få lov til at arbejde på dette område er fantastisk givende. Jeg har verdens sjoveste job.”

Kontakt Nina vedr. presse- og markedsføringsmateriale, produktinformation, billeder mm.

nina@mmskincare.se
Telefon +46 (0)8 22 88 22

HELENA SWÄRD

Helena er primært uddannelsesansvarlig for mærkerne COOLA og Luce di Sorrento, men arbejder med hele MMSkincares mærkeportefølje. Helena har lang og solid erfaring som hudterapeut og sælger, hvilket er til stor gavn for alle MMSkincares kunder.

"Min tidlige interesse for sundhed, skønhed og hudpleje fik mig til at uddanne mig til hudterapeut.
Efter at have arbejdet mange år i salon og med stor interesse for avanceret hudpleje og ingrediensteknologi, startede jeg på et hudplejebureau som træner og account manager, og den vej er jeg fortsat.
Det er så sjovt at kunne dele ud af din viden og dermed mærke, hvordan du kan inspirere andre i dit arbejde med dine kunder og de produkter, du har i din klinik.
Jeg føler mig heldig over at kunne arbejde med det, jeg brænder for, og være en del af en virksomhed, der er på forkant, når det kommer til kvalitetstænkning, engagement og viden."

Helena er lige nu på barsel.

helena@mmskincare.se
Telefon: +46 (0)8 22 88 22

NENNA STETTER

Nenna Stetter arbejder et par dage om ugen hos MMSkincare og er ansvarlig for logistik og administration på vores lager. Det er hende, der sikrer, at al håndtering af produkter forløber problemfrit og effektivt, og at ordrer bliver leveret til tiden. Nenna er indretningsarkitekt og kunstner i hjertet med en stor interesse for det æstetiske. Vores lager føles nu som en dejlig stue frem for et lager.

"Samtidig med min kunst er det en perfekt kombination at udvikle og forbedre MMSskincares rutiner på det lager, som jeg har designet og planlagt. Min kreative og praktiske side sammen med følelsen af ​​orden og orden er egenskaber, der kommer godt med og gør dette job sjovt og udfordrende."

Kontakt mig gerne med spørgsmål om bestillinger og leveringer. Og hjertelig velkommen på besøg, hvis du har vejene forbi Ekerö.

nenna@mmskincare.se
Telefon: +46 (0)8 22 88 22

ISABELLE SPICKER

Isabelle er uddannelsesansvarlig og arbejder hos MMSkincare med træning og kundepleje 2 dage om ugen. Anden tid er afsat til Karlaplan-klinikken, som Isabelle ejer og har drevet i mange år.

"Jeg har en brændende interesse for skønhed og sundhed, som jeg gerne vil dele og håber at kunne inspirere med mine mange års erfaring som autoriseret hudlæge og iværksætter.
Jeg arbejder kun med verdens førende mærker og udstyr, der er på markedet og er derfor meget stolt af at være en del af Team MMSkincare. Viden, kvalitet og engagement er mine nøgleord, og jeg elsker at hjælpe andre mennesker med at udvikle sig og nå deres store som små mål.
"

Isabelle er lige nu på barsel.

isabelle@mmskincare.se
Telefon: +46 (0)8 22 88 22

CORNELIA GRANSLÄTT

Cornelia er PR og social media manager hos MMSkincare og arbejder med vores brands digitale tilstedeværelse i både egne kanaler og eksterne såsom influencers og pressen. Hun kommer senest fra en børsnoteret svensk virksomhed inden for Health Tech, hvor hun arbejdede som marketingprojektleder. Cornelia har tidligere arbejdet med PR, marketing og sociale medier på både bureau og in-house med brands inden for skønhed, sundhed og livsstil.

"Jeg elsker god hudpleje og at teste nye spændende produkter og behandlinger for at finde de bedste. At arbejde kreativt med PR og sociale medier er noget af det sjoveste, jeg ved."

Kontakt Cornelia vedrørende PR og sociale medier

cornelia@mmskincare.se
Telefon: +46 (0)8 22 88 22

PERNILLA COWAN

Pernilla har været hudterapeut siden 1983 og er desuden uddannet hjælpesygeplejerske og makeupartist. Værdifulde kompetencer med en bredde, der er kommet godt med i de år, hun har arbejdet med uddannelse i avanceret hudpleje for forskellige brands i Sverige, Norge, Danmark og England og nu også hos MMSkincare.

Pernilla træner i alle vores mærker og besøger vores kunder og afholder arrangementer udenfor saloner og klinikker.

"At uddanne og inspirere indenfor hudpleje er det sjoveste jeg ved, og at kunne bidrage med erfaring og viden til slutforbrugeren, der fører til sundere hud, er enormt tilfredsstillende."

pernilla@mmskincare.se
Telefon: +46 (0)8 22 88 22

Send os en besked

VI VIL GERNE HØRE FRA DIG

Feltet 'Fornavn' er påkrævet
Feltet 'Efternavn' er påkrævet
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

MMSkincare

Kammakargatan 66, 111 24 Stockholm
Telefon (+46) 8 22 88 22
info@mmskincare.se

Åbningstider

Mandag 08:00-17:00

Tirsdag 08:00-17:00

Onsdag 08:00-17:00

Torsdag 08:00-17:00

Fredag 08:00-17:00