Vi er her for dig!


Card image

Lene Meldgaard

Lene grundlagde MMSkincare efter at være kommet i kontakt med hudplejebranchen ved et rent tilfælde. Er egentlig økonom, men har gennem årene lært en hel del om hud, hudplejeprodukter og hudplejeapparatur. Og - ikke mindst – om, hvad der virker, og hvad der ikke virker.

"Jeg arbejder udelukkende med ’best in class’-mærker, kun det bedste er tilstrækkeligt godt for MMSkincare. Vi stiller krav til vores leverandører, så vi kan tilbyde det bedste på markedet. Vi er til på grund af tilfredse kunder, og det prøver vi at huske på hver dag.”

Kontakt Lene vedr. Dermapen, Freezpen, startpakke og øvrige generelle spørgsmål.

lene@mmskincare.se
Telefon: +46 (0)8 228822

Card image

Tina Andersen

Tina er vores country manager i Danmark. Hun er uddannet sygeplejerske og er ansvarlig for salg og uddannelse i Dermapen og Dp Dermaceuticals på det danske marked.

"Der er en rød tråd igennem hele min karriere, som afspejler vigtigheden af at være med til at gøre en forskel. Det er så positivt og givende, når jeg kan se at det produkt som jeg er med til at udbrede, kan være med til at øge livskvaliteten hos andre mennesker.

Det er vigtigt for mig, at bringe værdi til kunderne og at klæde dem godt på til at kunne rådgive patienter/ klienter på klinikkerne i forhold til MMSkincares produkter. Service og support er højt værdsat, og ikke mindst den personlig kontakt."

Kontakt Tina, hvis du er bosat i Danmark og har spørgsmål om Dermapen, behandlinger, produkter eller uddannelser.

tina@mmskincare.dk
Telefon: +45 31658090

Card image

Nina Reutercrona

Nina arbejder hovedsageligt med markedsføring og PR for MMSkincare. Nina har tidligere arbejdet som skønhedsjournalist og senest som PR-konsulent på det svenske PR-bureau Presskontakterna, hvor Nina var ansvarlig for en række skønhedsplejemærker indenfor både detail och salon.

"Jeg er en skønhedsnørd, som brænder for god hudpleje og skønhedsbehandlinger, som giver resultater. At få lov til at arbejde på dette område er fantastisk givende. Jeg har verdens sjoveste job.”

Kontakt Nina vedr. presse- og markedsføringsmateriale, produktinformation, billeder mm. på:

nina@mmskincare.se
Telefon: +46 (0)8 228822

Card image

Minna Lidström

Minna har lang og bred erfaring fra hudplejebranchen og kommer fra en stilling som hudterapeut på Akademikliniken i Stockholm. Minna har base i Stockholm og udover at sælge Dermapen4, Dp Dermaceuticals og Freezpen har Minna styr på vores uddannelser og besøger regelmæssigt vores gode kunder for at give dem råd og vejledning og hvad de ellers har brug for.

"Jeg har altid været interesseret i hudpleje og elsker at arbejde med mennesker. Det bedste, jeg ved, er at hjælpe kunder med at få bedre hudplejerutiner og at opleve, hvordan resultatorienterede behandlinger giver resultater. Jeg faldt med det samme for Dermapen, dengang den blev lanceret i Sverige og er i dag utroligt glad for at være med i MMSkincare."

Minna er i øjeblikket på barsel.

minna@mmskincare.se
Telefon: +46 (0)8 228822

Card image

Helena Swärd

Helena är främst utbildningsansvarig för varumärkena COOLA och Luce di Sorrento men arbetar med MMSkincares hela varumärkesportfölj. Helena har en lång och gedigen erfarenhet som hudterapeut och säljare vilket är till stor gagn för alla MMSkincares kunder.

"Mitt tidiga intresse för hälsa, skönhet och hudvård ledde till att jag utbildade mig till hudterapeut.
Efter att ha jobbat många år på salong och med ett stort intresse för avancerad hudvård och ingrediensteknologi, började jag på en hudvårdsagentur som utbildare och kundansvarig, och på den vägen har jag fortsatt.
Det är så roligt att få dela med sig av sin kunskap och därmed känna hur man kan inspirera andra i sitt arbete med sina kunder och de produkter man har på sin klinik.
Jag känner mig lyckligt lottad som får jobba med det jag brinner för, och att få vara en del av ett företag som ligger i framkant när det kommer till kvalitetstänk, engagemang och kunskap."

helena@mmskincare.se
Telefon: +46 (0)8 22 88 22

Card image

Ulrika Axelsson

Ulrika är säljare för Dermapen 4, Dermaceuticals och Freezepen. Hon tillbringar sin tid med att besöka salonger och kliniker i södra och västra Sverige. Ulrika är utbildad sjuksköterska och barnmorska och arbetar även inom läkemedelsbranschen några dagar i veckan. 

”Jag älskar att vara ute och träffa människor och arbeta med det absolut bästa på marknaden. Har även ett stort intresse för forskning och utveckling, och att få kombinera detta gör det oerhört spännande att få arbeta med våra produkter”

ulrika@mmskincare.se
Telefon: +46 (0)8 22 88 22

Card image

Nenna Stetter

Nenna Stetter arbejder et par dage om ugen hos MMSkincare og er ansvarlig for logistik og administration på vores lager. Det er hende, der sikrer, at al håndtering af produkter forløber problemfrit og effektivt, og at ordrer bliver leveret til tiden. Nenna er indretningsarkitekt og kunstner i hjertet med en stor interesse for det æstetiske. Vores lager føles nu som en dejlig stue frem for et lager.

”Samtidig med min kunst er det en perfekt kombination at udvikle og forbedre MMSskincares rutiner på det lager, som jeg har designet og planlagt. Min kreative og praktiske side sammen med følelsen af ​​orden og orden er egenskaber, der kommer godt med og gør dette job sjovt og udfordrende.”

Kontakt mig gerne med spørgsmål om bestillinger og leveringer. Og hjertelig velkommen på besøg, hvis du har vejene forbi Ekerö.

nenna@mmskincare.se
Telefon: +46 (0)8 22 88 22

Card image

Isabelle Spicker

Isabelle er uddannelsesansvarlig og arbejder hos MMSkincare med træning og kundepleje 2 dage om ugen. Anden tid er afsat til Karlaplan-klinikken, som Isabelle ejer og har drevet i mange år.

”Jeg har en brændende interesse for skønhed og sundhed, som jeg gerne vil dele og håber at kunne inspirere med mine mange års erfaring som autoriseret hudlæge og iværksætter.
Jeg arbejder kun med verdens førende mærker og udstyr, der er på markedet og er derfor meget stolt af at være en del af Team MMSkincare. Viden, kvalitet og engagement er mine nøgleord, og jeg elsker at hjælpe andre mennesker med at udvikle sig og nå deres store som små mål.

isabelle@mmskincare.se
Telefon: +46 (0)8 22 88 22

Card image

Cornelia Granslätt

Cornelia er PR og social media manager hos MMSkincare og arbejder med vores brands digitale tilstedeværelse i både egne kanaler og eksterne såsom influencers og pressen. Hun kommer senest fra en børsnoteret svensk virksomhed inden for Health Tech, hvor hun arbejdede som marketingprojektleder. Cornelia har tidligere arbejdet med PR, marketing og sociale medier på både bureau og in-house med brands inden for skønhed, sundhed og livsstil.

“Jeg elsker god hudpleje og at teste nye spændende produkter og behandlinger for at finde de bedste. At arbejde kreativt med PR og sociale medier er noget af det sjoveste, jeg ved.”

Kontakt Cornelia vedrørende PR og sociale medier.

ulrika@mmskincare.se
Telefon: +46 (0)8 22 88 22Kontakt os:

Kontakt os:

Kammakargatan 66, 111 24 Stockholm
Telefon: (+45) 31 65 80 90
E-mail: info@mmskincare.dk