Vi er her for dig!


Card image

Lene Meldgaard

Lene grundlagde MMSkincare efter at være kommet i kontakt med hudplejebranchen ved et rent tilfælde. Er egentlig økonom, men har gennem årene lært en hel del om hud, hudplejeprodukter og hudplejeapparatur. Og - ikke mindst – om, hvad der virker, og hvad der ikke virker.

"Jeg arbejder udelukkende med ’best in class’-mærker, kun det bedste er tilstrækkeligt godt for MMSkincare. Vi stiller krav til vores leverandører, så vi kan tilbyde det bedste på markedet. Vi er til på grund af tilfredse kunder, og det prøver vi at huske på hver dag.”

Kontakt Lene vedr. Dermapen, Freezpen, startpakke og øvrige generelle spørgsmål.

lene@mmskincare.se
Telefon: +46 (0)8 228822

Card image

Tina Andersen

Tina er vores country manager i Danmark. Hun er uddannet sygeplejerske og er ansvarlig for salg og uddannelse i Dermapen og Dp Dermaceuticals på det danske marked.

"Der er en rød tråd igennem hele min karriere, som afspejler vigtigheden af at være med til at gøre en forskel. Det er så positivt og givende, når jeg kan se at det produkt som jeg er med til at udbrede, kan være med til at øge livskvaliteten hos andre mennesker.

Det er vigtigt for mig, at bringe værdi til kunderne og at klæde dem godt på til at kunne rådgive patienter/ klienter på klinikkerne i forhold til MMSkincares produkter. Service og support er højt værdsat, og ikke mindst den personlig kontakt."

Kontakt Tina, hvis du er bosat i Danmark og har spørgsmål om Dermapen, behandlinger, produkter eller uddannelser.

tina@mmskincare.dk
Telefon: +45 31658090

Card image

Nina Reutercrona

Nina arbejder hovedsageligt med markedsføring og PR for MMSkincare. Nina har tidligere arbejdet som skønhedsjournalist og senest som PR-konsulent på det svenske PR-bureau Presskontakterna, hvor Nina var ansvarlig for en række skønhedsplejemærker indenfor både detail och salon.

"Jeg er en skønhedsnørd, som brænder for god hudpleje og skønhedsbehandlinger, som giver resultater. At få lov til at arbejde på dette område er fantastisk givende. Jeg har verdens sjoveste job.”

Kontakt Nina vedr. presse- og markedsføringsmateriale, produktinformation, billeder mm. på:

nina@mmskincare.se
Telefon: +46 (0)8 228822

Card image

Minna Lidström

Minna har lang og bred erfaring fra hudplejebranchen og kommer fra en stilling som hudterapeut på Akademikliniken i Stockholm. Minna har base i Stockholm og udover at sælge Dermapen4, Dp Dermaceuticals og Freezpen har Minna styr på vores uddannelser og besøger regelmæssigt vores gode kunder for at give dem råd og vejledning og hvad de ellers har brug for.

"Jeg har altid været interesseret i hudpleje og elsker at arbejde med mennesker. Det bedste, jeg ved, er at hjælpe kunder med at få bedre hudplejerutiner og at opleve, hvordan resultatorienterede behandlinger giver resultater. Jeg faldt med det samme for Dermapen, dengang den blev lanceret i Sverige og er i dag utroligt glad for at være med i MMSkincare."

Minna er i øjeblikket på barsel.

Kontakt Minna på:

minna@mmskincare.se
Telefon: +46 (0)8 228822

Card image

Niclas Barenfeld

Niclas er sælger for Dermapen 4, Dp Dermaceuticals og Freezpen og tilbringer størstedelen af sin arbejdstid med at besøge saloner og klinikker rundt omkring i landet. Niclas har tidligere arbejdet med medier og i detailbranchen og har senest været salgsansvarlig i et andet hudplejeagentur.

"Min interesse for hudpleje blev vakt, da jeg var ung og ønskede at gøre noget ved den tørre hud i ansigtet, som jeg virkeligt ikke kunne lide. Siden da har jeg været meget interesseret i hud og avanceret hudpleje. At jeg derudover har mulighed for at kombinere det, som jeg allerbedst kan lide, nemlig hudpleje og at få lov til at møde mennesker, gør, at jeg elsker at komme på arbejde hver dag."

Kontakt Niclas på:

niclas@mmskincare.se
Telefon: +46 (0)8 228822

Card image

Michael Thörnqvist

Michael er uundværlig på lageret og har 100% styr på, hvad der ligger på hylderne, hvad der skal bestilles, og hvem der har bestilt hvad. Orden og system i ordrer og lagerstatus ligger naturligt for Michael, som derudover er en ørn til at statistik, hvilket er en stor hjælp i MMSkincare.

"Jeg har stor frihed i mit arbejde og kan lave arbejdsrutiner og strukturer, som passer både mig og MMSkincare. At foretage bestillinger, udsendelse af mails, tage imod varer og planlægge, så det daglige arbejde forløber gnidningsløst for både os og vores kunder, er meget tilfredsstillende. Det er ikke altid alt udefrakommende, der kan styres, men jeg gør mit bedste.”

Kontakt Micke på:

micke@mmskincare.se
Telefon: +46 (0)8-228822

Card image

Tiina Nordahl

Tiina har normalt ansvaret for uddannelser hos MMSkincare og uddanner både i Dermapen og Freexpen samt i hudplejeserien Dp Dermaceuticals.

For at holde sig up-to-date om vores samarbejdspartneres spørgsmål og for at have kontakt til  slutkunder, arbejder Tiina i sin fritid som hudterapeut én lørdag om måneden.

"Min store interesse for viden og udvikling gør, at jeg til stadighed holder mig opdateret, Huden er min passion, og det er meget givende at få lov til at møde så mange mennesker med forskellig baggrund og personlighed."

Kontakt Tiina vedr. uddannelse, behandling og produkter:

tiina@mmskincare.se
Telefon: +46 (0)8 22 88 22Kontakt os:

Kontakt os:

Kammakargatan 66, 111 24 Stockholm
Telefon: (+45) 31 65 80 90
E-mail: info@mmskincare.dk