Dp Dermaceuticals

Dp Dermaceutical er en hudplejeserie, der er skræddersyet til anvendelse ved microneedling, og som giver gode resultater ved forskellige hudtilstande før, under og efter Dermapen-behandlinger


Dp Dermaceuticals

RENS / EKSFOLIERING

RENS / EKSFOLIERING

Dp Dermaceuticals produkter er produceret i USA og indeholder en nøje afvejet blanding af kemiske og naturlige ingredienser med henblik på at opnå sikre og effektive resultater

LÆS MERE >

SERUM / CREMER

SERUM / CREME

Under behandlingen tilpasses blandingen af de forskellige produkter til en individuel cocktail (mesoglide) til hver kunde for på den måde at understøtte microneedlingens selvlægende proces og optimere det endelige resultat

LÆS MERE >

EFTERBEHANDLING / SPECIALPRODUKTER

EFTERBEHANDLING / SPECIALPRODUKTER

Dp Dermaceuticals skal anvendes under behandling, og kan ligeledes anvendes hjemme i den daglig hudplejerutine

LÆS MERE >


> RENS / EKSFOLIERING

Tri-Phase Cleanser

Tri-Phase Cleanser

Et renseprodukt med tre forskellige konsistenser, som på en behagelig måde fjerner urenheder og make-up, også vandfast, uden at huden bliver irriteret tør eller stram. Den unikke opskrift går fra lotion over gele til at blive forvandlet til en rensemælk, når den kommer i kontakt med vand.

Nøgleingredienser: Risklidolie, Vindruekerneolie og Abrikoskerneolie

CLR Foam Cleanser

CLR Foam Cleanser

Skummende rengøring, ideelt til fedtet hud. Huden renses blidt uden at forstyrre barrierefunktionen. CLR Foam Cleanser beroliger inflammeret hud, reducerer overskud af talg og urenheder, forebygger tilstoppede porer og giver huden et klarere udseende.

Nøgleingredienser: NMF aminosyrer, Manuka-honning, Botanisk Salicylsyre  

Microderm Exfoliant

Microderm Exfoliant

En mild og alsidig peeling med bambuspudder og AHA-syre, som eksfolierer huden og fjerner døde hudceller og urenheder. Kan bruges dagligt på grund af det milde indhold.

Nøgleingredienser: HylaFuse Complex™, Bambuspulver, Vindruekerneolie, Sheasmør, Aloe Vera og Agurkeekstrakt

CliniPrep

CliniPrep

Denne hudrens er udviklet med henblik på at forberede til microneedling, kirurgiske indgreb, injektioner mv. Den er både skønsom og effektiv og dræber bakterier, sporer, virus, og svampe på bare få sekunder. CliniPrep er PH-neutral og svier eller prikker ikke på huden.

Nøgleingredienser: Hypokloritsyre

> SERUM / CREME

Hyla Active

Hyla Active

Et fugtgivende serum, som passer til både ældre, solskadet og tør hud samt sensitiv hud eller hud der har tilbøjelighed til akne. Hyla Active er inflammationshæmmende, dæmper rødme og fungerer fint som ekstra fugtgiver under dag- og natcreme.

Nøgleingredienser: HylaFuse Complex™, Zink, Vitamin B5

Antioxidant Cocktail

Antioxidant Cocktail

Et beskyttende og genopbyggende serum proppet med vitaminer og antioxidanter. Huden strammes op og får en mere jævn, klar og glansfuld tone. Produktet passer til alle hudtyper og kan anvendes dagligt under fugtgivere som Vitamin Rich Repair eller Skin Veneer.

Nøgleingredienser: HylaFuse Complex™, C-vitamin, Vitamin B3, rooibos, aloe vera, Argireline & Syn-Coll

Brite Lite

Brite Lite

Et fugtgivende og lysnende serum med cremet konsistens, som giver huden glans, reducerer pigmentering, udjævner hudtonen og hæmmer pigmentering over tid. Det bedste resultat opnås ved daglig brug af Brite Lite sammen med solbeskyttelse.

Nøgleingredienser: Hylafuse Complex™, Lakridsrod, Kojisyre, Squalane, Resveratrol, Argireline & Syn-Coll

CLR Lotion

CLR Lotion

Dette produkt er tilpasset til genfugtning og balancering af uren problematisk hud med akne og tilstoppede porer. Ingredienserne er håndplukket for at reducere talgproduktionen, eksfoliere døde hudceller samt til at forebygge fremtidige udbrud.

Nøgleingredienser: Manuka-honning, Niacinamid, Salicylsyre, Oligopeptid-10, Mælkesyre, Planteekstrakter

Vitamin Rich Repair

Vitamin Rich Repair

En reparerende og beskyttende 24-timers creme, som bekæmper effekterne af frie radikaler. Vitamin Rich Repair styrker følsom hud og hud i ubalance, gør huden blød, smidig og elastisk.

Nøgleingredienser: HylaFuse Complex™,  Retinyl Acetate, Vitamin E, Neodermyl (kobberpeptid), Vindruekerneolie, Squalane, Resveratrol

Retinal Active

Retinal Active

En aktiv natcreme med Retinaldehyd (den mest aktive form for A-vitamin uden receptpligt), passer til solskadet, ældet hud eller hud med tendens til akne. Mindsker fine linjer og giver en spændstig og fast hud. Hjælper cellefornyelsen og styrker hudbarrieren.

Nøgleingredienser: HylaFuse Complex™,  Retinaldehyd, Resveratrol, Mangosmør, Vindruekerneolie

Skin Veneer

Skin Veneer

Skin Veneer er en intensivt genfugtende 24-timers creme, der i sin sammensætning minder om hudens opbygning. Proteiner, peptider og kolesterol skaber sammen med botaniske ingredienser en beskyttelse, der har samme funktion som hudens egen barrierefunktion.

Nøgleingredienser: HylaFuse Complex™, Triglycerider, Squalane, Kolesterol, Peptider, Elektrolytter, Mælkesyre, Sodium PCA

> EFTERBEHANDLING / SPECIALPRODUKTER

MG HA35

MG HA35

Dette mesoglide tilfører maximal fugt med hele 35 mg Hyla Fuse Complex/ml.

Huden får et fugtboost, bliver fyldig og frisk og tørhedslinjerne forsvinder.

Nøgleingredienser: HylaFuse Complex, Vitamin B5, Calphasomes Technology (Hydroxyapatit), C Vitamin, Zink.

OBS! Anvendes kun under selve behandlingen.

MG HA35+

MG HA35+

Til at genopfriske huden og forbedre alderstegn. Et vitaminboost som tilfører huden glød, og styrker hudens barrierebeskyttelse.

Nøgleingredienser: HylaFuse Complex, Calphasomes Technology (Hydroxyapatit), GGP (Geranylgeranylisopropanol),C vitamin, Retinaldehyd, Retinyl Palmitat, E vitamin, Zink.

OBS! Anvendes kun under selve behandlingen.

 

MG R.A.S

MG R.A.S

Til aldrende hud med rynker og linjer, samt behandling af strækmærker og ar. Med velkendte anti-age ingredienser, hjælper denne cocktail huden til en bedre elasticitet, mere jævn og fyldigere struktur med skøn glans.

Nøgleingredienser: HylaFuse Complex, Retinaldehyd, Kobberpeptider, Arigrelox, Centella Asicatica, Shiitake svamp.

OBS! Anvendes kun under selve behandlingen.

MG BL

MG BL

MG BL (Brighten and Lighten) yder sit bedste på ujævn hudfarve med pigmentering. Huden opstrammes og får et mere klart udseende. Denne mesoglide beskytter også mod ydre stresspåvirkninger som forurening.

Nøgleingredienser: HylaFuse Complex, Lakridsrod, C vitamin, Kojic syre, Melbærris, Kobberpeptider

OBS! Anvendes kun under selve behandlingen.

MG CLR

MG CLR

Med en velsammensat blanding af ingredienser, som arbejder antibakterielt, helende og beroligende, hjælper MG CLR mod problemhud med akne, og hen imod en mere glansfuld og friskere hud. Reducerer inflammation, modvirker tilstoppede porer og bumser.

Nøgleingredienser: HylaFuse Complex, Oligo peptid 10, Niacinamid, Lakridsrod, Salisylsyre, Kojic syre, Pyruvic syre.

OBS! Anvendes kun under selve behandlingen.

ÜBER PRO

ÜBER PRO

En kemisk peeling, som forbedrer hudens struktur, reducerer fine linjer og urenheder, udjævner hudtonen, giver glans og lysner pigmenteringer. PH-værdi 2,05. ÜBER PRO kan anvendes i kombination med Dermapen-behandling eller som enkeltstående behandling.

Nøgleingredienser: Mandelsyre 25%, Mælkesyre 5%, Resorcinol 5%, Pyrodruesyre 2%, Kojicsyre 2%

ÜBER MD

ÜBER MD

En professionel peeling med medicinsk styrke (PH-værdi 0,8), specielt udviklet til forbedring af resultater ved behandling af grov hud med ar, dybe rynker samt pigmenteringer. Mindsker hyperpigmentering og udjævner hudtonen.

Nøgleingredienser:  TCA (trikloreddikesyre) 35%, Capryloyl Salicylsyre, Salicylsyre, Pyrodruesyre, Fenolsyre, Retinaldehyd

Cover Recover

Cover Recover

Beskyttende post-operativ foundation med SPF 30, specielt udviklet til påføring efter microneedling, laser- eller kirurgisk behandling. Cover Recover findes i 10 nuancer med en dækningsgrad fra let til et fuldt dækkende resultat (også tatoveringer).

Nøgleingredienser: HylaFuse Complex™, A- og C-vitamin, Probiotika, Kobberpeptider, Titandioxid, Zinkoxid

SSSCar

SSSCar

Behandler svag, arret hud, sådan at den læger hurtigere, og så rødme og misfarvninger reduceres. Ar og strækmærker bliver synligt blødere og udjævnet. SSSCAR kan anvendes umiddelbart efter microneedling, kosmetisk eller medicinsk behandling. Klistrer ikke og optages hurtigt i huden.

Nøgleingredienser: Bivoks, Zink, Kisel

Hyla Active 3D Mask

Hyla Active 3D Mask

Denne kølende og genfugtende maske anvendes altid efter nålning i Dermapen-behandlingen, hvor den dæmper rødme og hjælper til med at berolige huden. Masken indeholder styrkende og genopbyggende ingredienser, som medvirker til yderligere at effektivisere behandlingens resultat.

Nøgleingredienser:  HylaFuse Complex™, Kobberpeptider, Magnesium, Vitamin B5, Aloe Vera, Pilebarksekstrakt, Lakridsrodsekstrakt

Hyla Active Sculptured Neck & Décolleté Mask

Hyla Active Sculptured Neck & Décolleté Mask

Maske tilpasset til hals og dekolleté bruges altid efter nålning i  Dermapen-behandlingen, hvor den dæmper rødme og hjælper til med at berolige huden. Masken indeholder styrkende og genopbyggende ingredienser, som yderligere effektiviserer resultatet af behandlingen.

Nøgleingredienser: HylaFuse Complex™, Kobberpeptider, Magnesium, Vitamin B5, Aloe Vera, Pilebarksekstrakt, Lakridsrodsekstrakt

Brite Lite 3D Sculptured Mask

Brite Lite 3D Sculptured Mask

Denne maske giver masser af fugt og glans og anvendes i Dermapen-behandling mod pigmentering og akne. Den lysner, reducerer eksisterende og forebygger kommende pigmentering. Som hjemmeprodukt er den perfekt at anvende til ekstra glød til huden.

Nøgleingredienser: Kojicsyre, Hyaluronsyre, Peptider, SOD (superoxiddismutase)

R.E.R - Rapid Eye Restore Mask

R.E.R - Rapid Eye Restore Mask

Effektiv og let kølende maske, som lægger sig som et genfugtende klæde under øjnene. Masken har let drænende effekt, styrker blodkar og udglatter tørhedslinjer. Huden føles vitaliseret, fugtmættet og spændstig.

Nøgleingredienser: Hyla Fuse Complex™, Aescin, Peptider, Lakridsrodsekstrakt, Centella Asiatica, Probiotika

Hyla Active Hand Pampering Mask

Hyla Active Hand Pampering Mask

Disse intensivt fugtende masker til hænderne er udviklet til at give den udsatte hud på håndryggen ekstra omsorg og pleje. De indeholder styrkede og genopbyggende ingredienser, hvilket yderligere effektiviserer resultatet af Dermapen-behandlingen.

Nøgleingredienser: HylaFuse Complex™, Kobberpeptider, Magnesium, Vitamin B5, Aloe Vera, Pilebarksekstrakt, Lakridsrodsekstrakt

LUMAFUSE HYDROGEL SHEET MASK

LUMAFUSE HYDROGEL SHEET MASK

LUMAFUSE Hydrogel Sheet Mask er specielt udviklet til at anvendes i kombination med Dp Dermaceuticals L.E.D. FACE. Den giver LED lysets fotoner mulighed for at trænge igennem hydrogelen og derigennem forbedre absorptionen af ingredienserne samt lysets gavnlige effekter.

Nøgleingredienser: hyaluronsyra, niacinamid, lakritsrodextrakt, perlextrakt

L.E.D. FACE

L.E.D. FACE

Dp Dermaceuticals L.E.D. FACE er en innovativ, bærbar maske til brug på både klinikken og derhjemme. Masken har rødt lys og nær infrarødt lys, som med intet mindre end 66 dioder giver synlige resultater i huden. De fleste kliniske studier bekræfter den gode effekt af rødt samt nær infrarødt lys har på huden.

Udover at understøtte resultaterne i huden efter professionelle behandlinger, giver masken følgende gode effekter: øget blodcirkulation og elasticitet, dæmpet rødme og minimering af fine linjer og rynker gennem øget kollagenproduktion.

L.E.D. NECK & DÉCOLLETÉ

L.E.D. NECK & DÉCOLLETÉ

Dp Dermaceuticals L.E.D. NECK & DÈCOLLETÈ er en innovativ, bærbar maske tilpasset til hals og dekolletaget

til brug på både klinikken og derhjemme. Masken har rødt lys og nær infrarødt lys, som med intet mindre end 54 dioder giver synlige resultater i huden. De fleste kliniske studier bekræfter den gode effekt af rødt samt nær infrarødt lys har på huden.

Udover at understøtte resultaterne i huden efter professionelle behandlinger, giver masken følgende gode effekter: øget blodcirkulation og elasticitet, dæmpet rødme og minimering af fine linjer og rynker gennem øget kollagenproduktion.

L.E.D Hand

L.E.D Hand

Dp Dermaceuticals L.E.D. NECK & DÈCOLLETÈ er en innovativ, bærbar maske tilpasset til hand

til brug på både klinikken og derhjemme. Masken har rødt lys og nær infrarødt lys, som med intet mindre end 54 dioder giver synlige resultater i huden. De fleste kliniske studier bekræfter den gode effekt af rødt samt nær infrarødt lys har på huden.

Udover at understøtte resultaterne i huden efter professionelle behandlinger, giver masken følgende gode effekter: øget blodcirkulation og elasticitet, dæmpet rødme og minimering af fine linjer og rynker gennem øget kollagenproduktion.

CBD Elixir

CBD Elixir

Fugtende elixir/serum til daglig brug. Beroligende og blødgørende effekt på huden. Broad spectrum CBD olie med antioxidative og antiinflammatoriske egenskaber. Også rig på antioxidanter fra kokosolie, som også virker antibakterielt.

Kan påføres som en serum i ansigtet alene, men kan også blandes i den daglige ansigtscreme. Elexiren kan også anvendes inden en Dermapenbehandling.

Nøgleingredienser: broad spectrum CBD olie (1000mg eller 500mg), Caprylic/Capric Triglycerid

CBD R.E.R Eye cream

CBD R.E.R Eye cream

Øjencreme som burde stå i samtlige badeværelsesskabe. Rig og blød på konsistens. Indeholder DP Dermaceuticals patenterede leverancesystem Calphasomes Technology, som hjælper CBD med at trænge hurtigt ind i huden og give en langvarig effekt af produktet.

Stamceller fra arganplanten har antioxidaative og antiinflammatoriske egenskaber, som arbejder anti-age ved at styrke hudens elasticitet. Øjencremen reducerer hævelser og mørke rander. Passer til alle hudtyper.

Nøgleingredienser: CBD isolate, Hylafuse Complex ™, Vitamin C, stamceller fra arganplanten, grøn te extrakt

CBD Visssage

CBD Visssage

Fugtende ansigtscreme designet til at beskytte os mod blåt lys, som vi udsættes for dagligt i form af stråling fra computere, mobiler samt fjernsyn. En særligt beskyttende ingrediens er bl.a. agurkeekstrakt. Aloe Vera og agurke ekstrakt beroliger også irriteret hud samt fugter huden. Calendula officinalis virker antiinflammatorisk og beskytter huden mod hyperpigmenteringer. Denne dagcreme er let i konsistensen og passer til alle hudtyper, også sensitiv hud.

Nøgleingredienser: CBD isolate, Hylafuse Complex ™, agurke ekstrakt, aloe vera, Vitamin E, hindbærfrø ekstrakt, sheasmør, grøn te ekstrakt, rosmarin ekstrakt, jojobafrøolie

CBD Über Balm

CBD Über Balm

Silkeblød, rig på antioxidanter og fedtfri balm. Indeholder CBD som beroliger irriteret hud samt hjælper med at reducere fine linjer. Sammen med jojobaolie arbejder CBD-olien også

antiinflammatorisk. Balmen kan anvendes i den daglige hudpleje til ansigtet, men fungerer også til tørre områder på kroppen eller eksempelvis læberne.

Nøgleingredienser: CBD isolate, mandel-, oliven-, jojoba- og lavendelolie, bivoks og candelillavoks